Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Szállítás és fizetés

Érvényes 2022.03.08-tól


 

A szállítás hétfőtől péntekig, munkanapokra kérhető. A megrendelt termékek kiszállítását a Express One futárszolgálat segítségével, vagy bizonyos érték és súlyhatár fölött (pl. raklapos mennyiség) egyedi feltételekkel vállalja a Nívószerszám Kft.

Budapesten és vidéken (kézbesítés hétfőtől–péntekig, munkanapokon 8:00–17:00 óráig). A várható átfutási idő raktáron lévő termékeink esetén 3-5 munkanap, külső raktárról történő beszerzés esetén kollégáink felveszik veled a kapcsolatot a szállítási időről.

Szállítási díjak

Házhozszállítás

A házhozszállítás az Express One futárszolgálat által vagy egyedi elbírálás alapján történik.

40 kg alatti csomag esetén

  • bruttó 40.000 Ft-os rendelési érték alatt: bruttó 1500 Ft
  • bruttó 40.000 Ft-os rendelési értéktől: ingyenes

40 kg-tól

  • 40-150 kg: bruttó 7000 Ft
  • 150,01 - 300 kg: bruttó 8000 Ft
  • 300,01 - 600 kg: bruttó 9000 Ft
  • 600,01 kg-tól: egyedi szállítási ajánlatot adunk

Megjegyzések

  • Bár mindent megteszünk, hogy a vásárlóinkat a lehető legpontosabban tájékoztassuk, a szállítási feltételek eltérhetnek a rendelés során feltüntetett összegtől, azokat a szállítási terjedelem alapján határozzuk meg.
  • Ez esetben, vagy más, egyedi esetekben (pl. raklapos mennyiség, nagy súly, nagy termékméret) fenntartjuk a jogot, hogy egyedi feltételekkel szállítsunk! Erről a megrendelés leadását követően a vásárlót telefonon értesítjük.
  • Nilfisk és Viper tisztítástechnikai termékek esetén üzleti partnerünk szállítja ki a gépeket, a pontos szállítási feltételekkel ez esetben is munkatársunk keres majd meg.

Személyes átvétel

Személyes átvételre webáruházunkban nincs lehetőség!

Fizetési módok bármely átvételi mód esetén

Banki átutalás (előre utalás):
A rendelés ellenőrzését követően díjbekérőt küldünk, amelyen szerepelnek a rendelés banki átutalással történő rendezéséhez szükséges adatok.

A rendelés átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával (utánvét):
Fizetés az áru átvételekor. Az utánvét díja minden esetben bruttó 990 Ft! A fizetés a futárszolgálat munkatársánál történhet.
Ez a fizetési mód bruttó 250000 Ft felett történő megrendelés esetén nem érhető el. Ez az összeg a pénztárban a rendelés végösszegét módosító elemek beszámítása nélkül értendő (kupon, hűségpont beváltás, fizetési illeték).
Fenntartjuk a jogot, hogy az áruházban az utánvétes fizetési módot bármely egyéb műszaki vagy adminisztratív okból elérhetetlenné tegyük.

 

CIB Bankkártyás Fizetés megrendeléskor (online):
A rendelés véglegesítése után a vásárló a CIB Bank felületére kerül, ahol biztonságos módon fizetheti ki rendelését bankkártyája segítségével. További információ: https://nivoszerszam.hu/cib-bankkartyas-fizetesi-tajekoztato/

Számlázás

A rendelésről a felhasználó vevő e-számlát kap arra az e-mail címre, amellyel regisztrált, illetve megadott.

Visszafizetés

Amennyiben rendeléstől való elállás vagy garanciális ügyintézés következtében a rendelés ellenértékét, vagy annak egy részét visszajuttatjuk a vásárlónak, azt megkíséreljük az eredetileg használt fizetési mód segítségével megtenni, de fenntartjuk a jogot, hogy az összeget szükség esetén átutalás segítségével juttassuk vissza.

A fenti árak mindegyike bruttó ár, az ÁFÁ-t tartalmazza.